Aalborg-andelsboliger.dk

Find andelsboliger til salg.

Andelsbolig til salg i Aalborg Centrum

67 m2 andelsbolig i Aalborg Centrum til salg

Billig andelsbolig med mulighed for hurtig flytning

VIDEO:
[xxxxx]

OMRÅDET:

Denne skønne andelsbolig har en god beliggenhed i populære Vejgaard. Vejgaard er en bydel i Aalborg og har alle faciliteter at byde på. Her er et godt naboskab, et fantastisk lokalsport liv og alle muligheder for indkøb. Nærområdet har alt det, I skal bruge af butikker og andre fornødenheder. Der er dejlige grønne omgivelser nærved i Sohngårdsholmsparken. Og så er Aalborg centrum kun en kort cykeltur væk. Inden for ca 100 m kan nævnes bl.a. slagter, indkøb, apotek, bibliotek og matas.

HJEMMET:

På 1. sal finder man denne indflytningsklare andelsbolig, som netop er blevet malet 1. juni. Man træder ind i entréen med plads til sko- og overtøj. Herfra adgang til det hjemmets stue, som har en god størrelse og et dejligt lysindfald. Her er god plads til både sofagruppe og spiseplads i forbindelse. Køkkenet fremstår velholdt og med udkig til baggården. Badeværelset er med separat bruseniche samt klinker fra gulv til loft. Soveværelset vender ud mod baggården, hvor den skønne vestvendte altan har masser af aftensol.
Husdyr er tilladt.

Til Andelsboligforeningen er der parkeringspladser efter først til mølle princippet, gratis vask samt et depotrum til lejligheden.

Det er muligt at lave forældrekøb i denne foreningen og udlejning med bestyrelsens tilladelse.